В началото на юни Румър Уилис и половинката ѝ Дерек Ричард

...
В началото на юни Румър Уилис и половинката ѝ Дерек Ричард
Коментари Харесай

Голото селфи на Румър Уилис

В началото на юни Румър Уилис и половинката ѝ Дерек Ричард станаха родители за първи път, посрещайки на бял свят щерка си Луета. И тъй като знаем, че Румър е от хората, които не се свенят да споделят персонални неща, не се изненадахме от разкритията, които направи в подкаста Informed Pregnancy малко откакто роди. Тя показа всички пикантни детайлности от раждането си. Сега дъщерята на Брус Уилис е подготвена за нова доза откровения. Поднася ги обаче гола.
 Румър Уилис споделя детайлности към раждането вкъщи
Голямото тестване за дъщерята на Брус Уилис по време на раждането

Понякога има непредвидени обстановки

" Това мое тяло сътвори човек от нулата... и изглежда, и се усеща малко по-различно в този момент, само че аз изпитвам благоговение всеки ден, когато виждам щерка си и я виждам да се усмихва, или виждам съвършеното й лице и дребни пръсти на краката и метода, по който очите й светят, когато тя се разсъни заран и разпознае лицето ми. Тя е любовта на живота ми ", написа под фотографията. 

Тя продължава с думите, че е пракарала толкова много години, пробвайки се да офирми тялото си по метод, който счита, че желае, по метод, който я кара да се усеща добре в облеклата си. " Сега тялото ми е малко по-меко, по-закръглено, трептящо и друго и това е добре, повече от добре, някак си е даже необикновено, тъй като отгледах човек вътре в него ", продължава Румър, като не крие че обича безпределно доста щерка си, която я изумява всеки ден. 

" Знам, че тялото ми към момента се пренастройва, само че каквато и форма да приключи, аз съм просто благодарна за всичко, което направи и продължава да прави. "

Дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур счита, че в продължаващия развой на трансформация е признателна за всеки поврат. " Гърдите ми може да са по-големи и може би все по този начин да се спускат надолу, само че какъв подарък и привилегия е, че те могат да обезпечават храна за моята Лу. Те също по този начин вършат фантастична възглавница, до момента в който спим дружно. Хълбоците и коремът ми, в този момент по-меки и по-заоблени, люлеят щерка ми в сигурност, топлота и обич ", написа с ентусиазъм Румър Уилис.
 Брус Уилис с внучето си - първа фотография, споделена от Румър Уилис, на артиста като дядо
Първа фотография на Брус Уилис с внучето му

Кадър от един специфичен ден

Тя приключва с думите, че най-дълбоката хубост, която някога е усещал в себе си, се появява от ежедневния спомен да не отхвърля тези елементи от нея, а просто да ги прегърне с дълбока признателност. Въпреки страхотното обръщение, което насочи към всички майки по света Румър, а точно да обичат себе си и телата си такива, каквито са, се откриха някои от почитателите ѝ, които я подлагаха на критика за голотата, като в коментар показаха негудованието си, че я намират за непотребна. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР